Nedtur for leiemorder

Drep deg til topps igjen

I No More Heroes 2 er vår helt Travis Touchdown igjen på bunnen.

I fjor kom det besynderlige actionspillet No More Heroes. Her fikk vi rollen som en nerdete leiemorder med det velklingende navnet Travis Touchdown, som slaktet ned en rekke merkelige mordere for å bli den høyest rangerte leiemorderen i verden.

Oppfølgeren, No More Heroes 2: Desperate Struggle, ble kunngjort med et kort filmklipp i fjor høst, og i anledning E3 har det nå dukket opp ferske detaljer om spillet. Travis er igjen på bunnen av rangstigen, og må nok en gang utslette alle leiemorderne over seg for å få tilbake sin rettmessige plass som drapsmann nummer en.

Den mystiske Sylvia Christel er også tilbake for å egge ham til dyst, og selvsagt nye, pussige sjefer å kverke. Vi loves større sjefskamper enn det forrige spillet, og denne gangen må Travis møte flere av dem samtidig. For å utjevne styrkeforskjellen kan han nå bruke to lyssabler samtidig.

Spillets ferske trailer viser noe av den spesielle stilen vi forventer fra spillskaper Suda51, inkludert en gangster som kaster damene sine på Travis for så å angripe med mekaniske armer og en eksplosiv CD-spiller.

No More Heroes 2: Desperate Struggle slippes eksklusivt til Wii i en gang i 2010. I USA står Ubisoft for utgivelsen, mens ingen har meldt seg for Europa. Tatt i betraktning at Rising Star Games slapp det forrige spillet i vår verdensdel (og at deres moderselskap er den japanske utgiveren) er det ikke usannsynlig at de også utgir dette.

Diskutér artikkelen i forumet

Siste fra forsiden