Driv3r på GBA til høsten

Til høsten slipper Atari en håndholdt versjon av Driv3r på Game Boy Advance.

Selv om Driv3r rent kvalitetsmessig aldri ble noen suksess på verken PC, Xbox eller PlayStation 2, så kjøpte alt for mange dette spillet, slik at Atari likevel kan kalle det en suksess i hver eneste pressemelding. Nå har de kunngjort en GBA-versjon, som vil slippes til høsten.

Game Boy Advance-versjonen vil av naturlige årsaker være veldig ulik det man kan forvente av et spill til PC eller konsoll, men Atari har tro på at de her jobber med et svært avansert håndholdt produkt.

- Utviklerne har vært dristige, og kombinert noen av de vanskeligste programmeringsutfordringene man kan få på et håndholdt spill, inkludert total frihet, store områder, karakter- og kjørekontroll, og avanserte kollisjoner, for å lage et spill som er langt på vei det mest komplekse spillet Atari har gitt ut på Game Boy Advance, fortelles det i dagens pressemelding.

Spillet inneholder 25 oppdrag og flere ulike mini-spill, blant annet ”Slalom”, ”Checkpoint”, ”Trailblazer” og ”Destruction”. Gjennom oppdragene blir du kjent med historien til politimannen Tanner, mens han infiltrerer den lokale og internasjonale underverdenen. Tolv av oppdragene foregår i Miami, mens resten finner sted i den franske byen Nice. Hver by har over 50 kilometer vei, og spilleren kan utforske byen med en av de 25 kjøretøyene og syv våpnene som er tilgjengelig.

Driv3r blir tilgjenglig på Game Boy Advance til høsten, og utvikles av Reflection Studios, som tidligere har stått bak GBA-spill som Stuntman og V-Rally 3.

Siste fra forsiden