Du kan ikke sikte langs løpet i Star Wars: Battlefront

DICE ønsker å skille Star Wars-spillet fra andre skytespill.

EA

Når du skal plaffe ned stormtroopers i Star Wars: Battlefront til høsten må du gjøre det med en litt annen presisjonskontroll enn du kanskje er vant med fra andre skytespill. Utvikler DICE velger nemlig å ikke lempe inn muligheten til å sikte langs løpet. Mangelen på et slik hullsikte ble forklart av DICE-topp Patrick Bach til OXM (via GamesRadar) – målet er skille spillet fra andre store skytespill.

– På de vanlige blasterne er det ikke noe hullsikte. Du har kikkertsikter på noen av riflene, men det er ingen hullsikter, fortalte han til bladet.

DICE er kanskje mest kjent for å ha stått bak Battlefield-serien, men Bach forteller at de med Battlefront ønsker å se vekk fra det de har gjort tidligere.

– Mye av det du så i spillet har ingenting med det vi har gjort tidligere å gjøre. Enkelte av funksjonene ligner selvfølgelig på våre andre spill, siden vi ønsker å lage et så bra skytespill som mulig, men i hovedsak har vi prøvd å gjøre noe helt unikt, sier han.

Star Wars: Battlefront er utviklerens første flørt med universet. Skytepillet skal la opp til 40 spillere krige på 12 kjente og kjære Star Wars-områder sammen, til lands og i lufta med. Kamper i verdensrommet blir det dessverre ikke noe av i denne omgangen. Det er heller ingen påtenkt noen enspillerkampanje.

Spillet slippes til Windows, PlayStation 4 og Xbox One den 20. november i år. Det er meldt at spillet vil bli tilgjengelig for Xbox One-eiere litt tidligere, sannsynligvis som en del av fordelsprogrammet EA Access der utgiveren slipper spill litt tidligere enn ellers.

For noen uker siden hadde DICE en informasjonsutblåsning.
Her er den nyeste Star Wars: Battlefront-traileren og alt vi vet om spillet »

Siste fra forsiden