Du kan overføre Skyrim-fremdriften din til spillets nyversjon

Har du brukt modifikasjoner vil lagringsfilene dine imidlertid neppe virke.

Bethesda

I dag – fredag, 28. oktober – er dagen da Bethesda endelig lanserer The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition. PC-spillere som allerede eier originalspillet og de tre innholdspakkene vil kunne laste ned den oppussede nyversjonen helt gratis, og Bethesda har nå bekreftet at man også kan overføre lagringsfilene sine fra det gamle spillet til det nye.

Du er ikke nødt til å begynne helt på nytt i Skyrim Special Edition.
Bethesda

I en uttalelse til PC Gamer forteller utvikleren at alt du trenger å gjøre er å kopiere filene du ønsker å ta med fra Skyrim-mappen til Skyrim Special Edition-mappen. Spillere som ikke har tid eller lyst til å starte en ny figur kan dermed fortsette akkurat der de slapp.

Modifikasjoner til besvær

Er du en av de mange spillerne som brukte modifikasjoner for å tilpasse Skyrim-opplevelsen kan du imidlertid støte på problemer. Ifølge Bethesda vil lagrede spill som har brukt «mods» i all sannsynlighet ikke være kompatible med Skyrim Special Edition, og spillere advares mot å bruke filene dersom man ser følgende advarsel i spillet:

«This save relies on content that is no longer present.»

Ønsker du å fortsette på samme figur kan du altså bli nødt til å holde deg til originalversjonen. Heldigvis er Skyrim og Skyrim Special Edition to forskjellige spill, og nyversjonen overskriver ikke det eksisterende spillet. Dermed kan du enkelt bytte mellom de to for å oppleve eventyret i både ny og gammel drakt.

The Elder Scrolls: Skyrim Special Edition er også tilgjengelig på Xbox One og PlayStation 4.

Planlegger du å oppgradere til Skyrim Special Edition?
Dette krever nyversjonen av PC-en din »

Siste fra forsiden