Konkurranse

Du kan vinne et nytt spill i luke 17 i julekalenderen

Ferske greier bak dagens luke.

Shutterstock/YanLev/Gamer.no

Helt siden 2003 har Gamer.no arrangert en årlig julekalender, og adventstiden i år blir selvfølgelig ikke et unntak. Nå er den lange tradisjonen i gang igjen, og vi har sikret oss en haug med kule premier som du kan vinne i år. Alt fra nye storspill, gamle klassikere og spillutstyr ligger og venter bak de 24 lukene. Vi satser på å ha noe for enhver smak.

Ferskt norsk spill

I dagens luke finner vi det nye norske spillet Mosaic. Plattformen er Steam. I tillegg til Steam-koden får vinneren en kunstbok med konseptkunst fra studioets forrige spill, Among the Sleep.

Konseptkunstbok fra Among the Sleep.
Krillbite Studio

Mosaic handler om en person som lever et grått og rutinepreget liv i en kald by, som snytt ut av dystopisk litteratur. Vi satte god pris på spillet, og vår anmelder hadde stort sett lovord å komme med.

– Det er et fint, lite spill som ikke prøver å gjøre annet enn å lose spilleren inn i en dyster, melankolsk stemning, som brytes opp av lysglimt. Her finner du ingen typiske spillutfordringer eller problemer å mestre, noe som på mange måter er poenget med spillet i seg selv: at det å utforske og oppleve nye ting, fremfor å repetere meningsløse oppgaver, har en verdi – og at det kan gi mening til de mindre spennende delene av livet. Det er det verdt å sette av tre timer til, skrev han i sin anmeldelse.

Premien er levert av Krillbite Studio.

For å delta i trekningen må man svare korrekt på to spørsmål. Husk å oppgi adressen din slik at vi vet hvor premien skal sendes. Fristen for å delta er midnatt samme dag som luken er åpnet, og vinnerne trekkes og annonseres i egen artikkel på onsdager.

Spillrulett
1095 har spilt i dag

Slår du dagens snitt?

Siste fra forsiden