Du kunne fått bilspillet GRID helt gratis

Humble Bundle-gjengen gav bort spill, men du måtte være rask.

Codemasters

Oppdatert 25. desember: Tilbudet er nå over.

Opprinnelig sak følger.

Det action-pakkede bilspillet GRID – også kalt Race Driver: Grid – kan nå lastes ned helt gratis på PC, takket være gjengen i nettbutikken Humble Bundle. Tilbudet gjelder kun i en kort periode, og om du vil sikre deg spillet må du slå til før klokken 19:00 på julaften.

I GRID fikk man blant annet råne i Tokyos gater.
Codemasters

For å gjøre spillet ditt stikker du over til Humble-butikken, logger deg inn og trykker på den grønne «Get It Free»-knappen på spillsiden. Deretter får du en nøkkel for spillet, som kan aktiveres i Steam.

Om du allerede eier GRID, eller du bare er sulten på enda flere bilspill, får du nå den komplette GRID-samlingen – med GRID, GRID 2, GRID Autosport og en haug med ekstrainnhold – på tilbud for 236,95 kroner på Steam.

Spennende racing-action

GRID ble først lansert i mai 2008, og videreførte arven fra Codemasters’ Toca Race Driver-serie. Spillet benyttet den samme motoren som det populære Colin McRae: Dirt fra året før, men introduserte nye biler, baner og en omfattende kampanjemodus.

GRID fikk mye skryt fra vår anmelder.
Codemasters

Vår anmelder falt hodestups forelsket i GRID, og roste blant annet spillets vellykkede blanding mellom arkade og simulasjon. Mangel på sofaflerspiller trakk litt ned, men ting som kjørefølelse og bilenes skademodell var blant mange lyspunkt:

– Grid er rett og slett et fantastisk bilspill og leverer bøtter og spann med fartsunderholdning. Det eneste minuset er mangelen på lokal flerspiller, men spillet har så mange sterke sider at dette raskt glemmes. Hvis du har et forhold til bil, eller intens action, er dette et pliktkjøp, skrev Mikael Harstad Groven.

Ubisoft gir også bort spill.
Akkurat nå får du Assassin’s Creed III uten å betale en krone »

Siste fra forsiden