Du trenger ikke hutre i køen

Nå kan du nemlig forhåndsbestille Cataclysm hos battle.net.

Det er ennå en stund til vi får gleden av å spille Cataclysm, men battle.net har nå åpnet for forhåndsbestilling av World of Warcrafts nye tilleggspakke. Spillet blir ikke tilgjengelig før 7. desember, men dersom du forhåndsbestiller får du automatisk tilgang til innholdet så snart Blizzards servere går live.

Det er verdt å merke seg at man må betale med det samme man bestiller, og dersom du ikke har de tidligere tilleggspakkene må du kjøpe dem samtidig. Til gjengjeld er det 20 prosent avslag både på WoW, The Burning Crusade og Wrath of the Lich King når du bestiller dem sammen med Cataclysm.

Hvis du forhåndsbestiller må du også logge inn på battle.net-kontoen din i etterkant for å laste ned innhold til Cataclysm på forhånd. Kontoen din vil dermed oppgraderes automatisk når spillet slippes slik at du kan begynne å spille med en gang.

Samleutgaven med bonusmateriell blir naturlig nok ikke tilgjengelig for nedlasting, så hvis du sårt ønsker deg et kjæledyr i spillet eller ny WoW-musematte må du kjøpe den fysiske utgaven i butikken.

7. desember er den offisielle slippdatoen, men grunnet ulike tidssoner får man tilgang til Cataclysm via battle.net klokken 23.01 den 6. desember, norsk tid.

Vi sees i Azeroth!

(Kilder: joystiq, Kotaku)

Siste fra forsiden