Bli sjef i grottene

Dungeons kunngjort

Kalypsos nyeste strategispill er tydelig inspirert av Dungeon Keeper.

Vi har lenge ventet på at Electronic Arts skulle få summet seg til å lage et nytt spill i den klassiske Dungeon Keeper-serien, men til nå har vi ventet forgjeves. Derfor er det fint at Kalypso Media tar opp stafettpinnen, med Dungeons.

Dungeon Keeper III?

I Dungeons er jobben din å skape intrikate grotter og fangehull fulle av feller og fæle monstre. Målet er selvsagt å lure inn typiske rollespillhelter, som er på jakt etter skatter og erfaring. Når disse først er fanget, kan du torturere dem slik at du får sjele-energien deres – som så gjør deg enda mektigere.

Selvsagt skal du ikke grave ut ditt underjordiske rike selv (dette er tross alt ikke Minecraft). I stedet får du gobliner til å gjøre jobben. I tillegg kan du lokke til deg femten forskjellige typer monstre, som alle har rollespillhelt på menyen.

Ellers loves vi tjue utfordrende oppdrag, femti ulike objekter og feller, ti forskjellige typer helter og mye mer. Dungeons er under utvikling hos det interne Kalypso-studioet Realmforge (som nylig stod for Mad TV-klonen MUD TV). Spillet kommer i løpet av første kvartal 2011.

Siste fra forsiden