Disse vant Hearts of Iron 3

Dypt strategispill gitt bort

Fem vinnere er kåret. Vant du?

Det nylanserte strategispillet Hearts of Iron 3 handler om tung strategi på enorm skala, der detaljstyring og militær klokskap går hånd i hånd. Spillet er enormt, tungt og krever at du virkelig setter deg inn i det du driver med.

Fem spill delt ut.

Du tar rollen som ubestridt statsleder for ett av verdens land, og føre det gjennom andre verdenskrig på jakt etter heder og ære. Du kan selv velge hvilke fokusområder du vil ha for din nasjon. Om du for eksempel liker diplomati og politikk kan du selv ta deg av dette, mens datamaskinen tar seg av spillets andre aspekter.

Det tredje spillet i serien har flere nyheter, blant har spilleren i større grad kontroll på hva man vil forske på. Man får også en helt ny struktur på kommandohierarkiet i forsvaret, og styrkene er mer avhengig av å ha et hovedkvarter med en høyere leder i nærheten av området de kjemper på.

I forrige ukes konkurranse la vi fem spill i potten. For å bli med i trekningen måtte man gi oss svar på hvilken tidsperiode Hearts of Iron 3 foregår i, og om spillet er sanntidsbasert eller turbasert. Korrekte svar var 1936–1948 og sanntidsbasert.

Over 600 deltok i konkurransen, og her er vinnerne denne gangen:

  • Daniel Vesterdal Henriksen
  • Svein Børge Nygård
  • Oddrun Hilsen
  • Petter Gravdal
  • Anne Marie Yri

Vi gratulerer!

Siste fra forsiden