E3: Bilder fra dag 1

E3 dag 1 viste seg å være litt av en opplevelse. Det er ikke vanskelig å forstå at omtrentlig seksti tusen mennesker presser seg inn her, og selv om dette utvilsomt er en av de største messene vi noen gang har sett, blir det svært trangt om plassen her inne. Dette er rett og slett bare E3, og vi har bildene som dokumenterer galskapen.

E3 dag 1 viste seg å være litt av en opplevelse. Det er ikke vanskelig å forstå at omtrentlig seksti tusen mennesker presser seg inn her, og selv om dette utvilsomt er en av de største messene vi noen gang har sett, blir det svært trangt om plassen her inne. Journalistene kjemper om utstillernes oppmerksomhet, mens utstillerne kjemper om å få puste. Dette er rett og slett bare E3, og vi har skjermbildene som dokumenterer galskapen.

Den første dagen på E3 går ofte til å orientere seg, gå på en rekke pressekonferanser, sanke inn pressemateriale i hopetall, og snakke løst og fast med forskjellige utstillere. De to neste dagene skal vi gå mer i detalj, og virkelig grille folkene bak de riktige spillene. Vi kommer blant annet til å ta en prat med skaperne av Half-Life 2 og Doom 3. Vi kommer også til å se på andre store titler slik som Dragon Empires, The Matrix Online, Counter-Strike til Xbox, den nye Battlefield-ekspansjonen, Ringenes Herre-spillene og så videre.

Vi skal gjøre alt vi kan for å sikre oss spennende og god informasjon, i tillegg til interessante skjermbilder. Dessverre er det ikke alltid utstillerne ønsker å frigjøre skjermbilder til noen av spillene, men vi skal kjempe med nebb og klør.

Kommentarer?Diskuter artikkelen i forumet eller på vår IRC-kanal

Relaterte artikler:

Relaterte linker:

Siste fra forsiden