EA kunngjør nye titler

Electronic Arts har kunngjort Bad Company 2 og Battlefield 1943.

Tidligere i dag dukket det opp rykter om at Electronic Arts ville kunngjøre et nytt Battlefield-spill. Nå har selskapet gjort dette – og mer til.

Hyggelig gjensyn.

Vi kan nemlig se frem til to nye spill i Battlefield-serien, nemlig Battlefield: Bad Company 2 og Battlefield 1943. Begge kommer til Playstation 3, Xbox 360 og PC.

Vi starter med Bad Company 2. Her må du kjempe deg gjennom tette jungler, snødekte fjellområder og støvete landsbyer, og mose det som måtte finnes av fiender ved hjelp av et tungt arsenal med dødelige våpen. Du får også sette deg bak rattet og spakene på en rekke militærkjøretøy.

Spillet kommer med støtte for både onlinespilling og offlinespilling, og benytter seg av Digital Illusions neste-generasjons Frostbite-motor.

Battlefield 1943 er et nedlastbart spill som lar 24 spillere slåss så blodet spruter. Spillet foregår på tre områder i Stillehavet; Wake Island, Guadalcanal og Iwo Jima. Som vanlig får du massevis av kjøretøy, båter og fly, og en rekke ulike våpen.

Spillet kjører på samme Frostbite-motor som Bad Company 2. Målet er å gjenskape gameplayet fra Battlefield 1942, med ny og heftig teknologi. Sjekk det offisielle nettstedet for mer info (og en heftig trailer).

Diskuter saken i forumet

Siste fra forsiden