Plattformspill med monstertemming

Ei jente og hennes monster

Majesco skal utgi Monster Tale fra Henry Hatsworth-skaperne.

På tampen av fjoråret kunngjorde det ferske studioet Dreamrift at de jobbet med et DS-spill ved navn Project Monster. Dreamrift er satt sammen av tidligere ansatte fra forskjellige studioer, men toppene er opprinnelig fra EA og jobbet med plattform- og gåteløsnings-hybriden Henry Hatsworth in the Puzzling Adventure.

Da det ble offentliggjort hadde ikke Project Monster fått noen utgiver, men nå melder Majesco at de har skaffet rettighetene til spillet. Det er også blitt omdøpt til Monster Tale.

I Monster Tale følger vi ei jente og hennes monstrøse kamerat på deres reise gjennom en fargerik fantasiverden. På den øverste skjermen styrer du jenta og spiller gjennom diverse brett, mens den nederste skjermen er viet monsteret.

Ved å dulle med monsteret og mate det kan du påvirke hvordan det vokser og utvikler seg. Nye egenskaper og angrep låses opp når monsteret utvikler seg til nye former, og jenta kan tilkalle monsteret til sin egen skjerm for å benyttes seg av disse.

Konseptet ser og høres lovende ut, men det gjenstår å se hvordan gjennomføringen blir. Det finner vi ut når spillet lanseres en gang i desember.

Siste fra forsiden