Eksplosivt bilspill på XBLA

Skaperne av Carmageddon er tilbake, med det eksplosive bilspillet Novadrome for Xbox Live Arcade.

Stainless Games har holdt en lav profil i de siste årene, men på nittitallet var de et av de heteste navnene i industrien. De skapte nemlig kultklassikeren Carmageddon, et brutalt bilspill som fikk like mye oppmerksomhet for sitt ekstreme voldsnivå som det fikk for sitt gode gameplay.

Nå er de tilbake med et nytt bilspill, og selv om det er langt fra så brutalt som de gamle Carmageddon-spillene, går det fortsatt på mye av det samme. I Novadrome må du nemlig sette deg bak rattet på en tungt bevæpnet og armert bil, og kjempe for å overleve i 15 ulike arenaer.

Du har blitt bortført av roboter fra planeten Nova, og må kjempe mot robotgladiatorer og andre bortførte ved hjelp av over 20 biler og massevis av tunge våpen. I tillegg til flere enspillermoduser (inkludert en kampanje hvor du også må møte store sjefsfiender) kan du spille mot opp til syv andre spillere over Xbox Live.

Novadrome koster 800 Microsoft-poeng, og er tilgjengelig på Xbox Live Arcade akkurat nå. Det er forøvrig det nyeste i en rekke interessante spill, som har bevist at Microsofts digitale nedlastningstjeneste handler om mer enn bare retrospill. I de forrige ukene har 360-eiere kunnet glede seg over nye titler som Roboblitz, Small Arms og Assault Heroes.

Forhåpentligvis fortsetter den gode trenden også til neste år, men tilhengere av arkadeklassikere har også mye å glede seg til, blant annet fra Stainless Games. I løpet av de tre første kvartalene av 2007 vil de nemlig gi ut seks Atari-klassikere, inkludert Battlezone, Centipede, Tempest, Asteroids og Missile Command.

Siste fra forsiden