Infinite Space til våren

En evighet i rommet

Platinum Games' romrollespill kommer til Europa, men ikke før neste år.

I fjor offentliggjorde Sega en omfattende utgiveravtale med det da ferske utviklerstudioet Platinum Games. Sega skulle utgi fire av deres spill, og det er knyttet en del forventninger til disse da Platinum Games har flere dyktige og erfarne folk med fortid i Capcom.

Det første av de fire spillene, Madworld, fikk en varm mottakelse her på Gamer.no. Neste spill blir det spektakulære actioneventyret Bayonetta, og nå har Sega sirklet inn slippperioden til det tredje spillet. Dette er romrollespillet Infinite Space, som allerede er ute i Japan. Dessverre kommer det ikke hit til lands før neste vår.

Infinite Space henter inspirasjon fra episke, animerte romsagaer fra 80-tallet, og følger hovedpersonen Yuri fra barndommen til han som voksen mann kommanderer en flåte med romskip. Som kommandant må Yuri utforske universet og kjempe mot tyranner og rompirater mens han forsøker å forhindre storkrig og det som verre er. Vi loves hele 70 timer med spilling, og over 100 figurer du kan omgås.

Du kan selv bygge opp Yuris flåte, og spillet skal ha over 100 forskjellige skipstyper å velge mellom. Når skipene dine braker sammen med fienden foregår kampene i sanntid, og rask, taktisk tenkning skal være nødvendig for å unngå at flåten din ender opp som skrapmetall.

Diskutér artikkelen i forumet

Siste fra forsiden