Band Hero og Van Halen på vei?

En håndfull oppfølgere

Activision skal visstnok utvide videre i musikkspillsjangeren.

Activision pøser på med nye Guitar Hero-titler, og ryktene vil ha det til at Guitar Hero 5 skal utgis i løpet av året. Spillet får visstnok selskap av flere ferske musikkspill fra gigantutgiveren skal vi tro en kilde som har snakket med Eurogamer.

Ifølge kilden er Guitar Hero 5 planlagt for slipp i september, under et år etter forgjengeren Guitar Hero: World Tour. Før den tid skal Activision visstnok rulle ut et nytt musikkspill som vi foreløpig vet svært lite om. Spillet er Hard Rock: Van Halen, og utover at det vil fokusere på den amerikanske rockegruppa vil kilden bare si at det kommer en gang i august.

DJ Hero har mer eller mindre blitt bekreftet fra ulike hold i løpet av det siste året, og Eurogamers kilde hevder det utgis i løpet oktober. Tidligere rykter ville ha det til at spillet var planlagt for sommerslipp.

I november skal årets siste, stor musikksatsing fra Activision være klar, og det har visstnok tittelen Band Hero. Hvordan det skal skille seg fra de vanlige Guitar Hero-spillene nå som de har støtte for fullt band er uvisst.

Vi kommer tilbake med mer informasjon om disse ryktene etter hvert som vi får den.

Diskutér artikkelen i forumet

Siste fra forsiden