Høstens Guitar Hero-spill

En haug musikkspill

Guitar Hero 5, Van Halen, DJ Hero og Band Hero har blitt bekreftet.

Det svirrer stadig rykter om nye Guitar Hero-utgivelser, og i løpet av det siste året har vi blant annet fåtthøre at Activision har planer om Guitar Hero: Van Halen, DJ Hero og Band Hero. Disse ryktene viser seg å være sanne, for nå har alle tre blitt bekreftet fra offentlig hold.

Kunngjøringen kom samtidig som Activision offentligjorde Guitar Hero 5. At dette spillet var under utvikling kommer vel ikke akkurat som noen bombe, og Activision vil foreløpig ikke fortelle så mye om hva som blir nytt i årets utgave. Som vanlig blir det både klassisk og moderne rock, og denne gangen skal man kunne bytte instrumenter og vanskelighetsgrad midt i en sang.

Band Hero blir en mer familievennlig utgave av Guitar Hero, og Activision regner med en lavere aldergrense enn deres tidligere musikkspill. Låtutvalget blir hentet fra hit-listene, og ellers vil det tilby alle de samme instrumentene som Guitar Hero.

DJ Hero er antageligvis den dårligst skjulte hemmeligheten av alle de annonserte spillene, da det ble bekreftet på noe uheldig vis gjennom et søksmål for noen uker siden. Spillet kommer med en helt ny kontroll basert på DJ-platespillere (se toppbildet), og låtutvalget skal ha mye hip-hop, dance og elektronika i seg.

Dettredje av Activisions bandfokuserte Guitar Hero-spill blir Guitar Hero: Van Halen, som ifølge Gamespot ble annonsert på en pressekonferanse i går. Spillet skal ha sanger som Jump, Panama og Hot for Teacher. I tillegg til låter fra Van Halen skal velkjente band som Queen og The Offspring bidra med materiale.

Hverken slippdato eller plattform har blitt annonsert for noen av de nevnte spillene, men alle sammen skal slippes i løpet av høsten og vinteren.

Diskutér artikkelen i forumet

Siste fra forsiden