En hel del video fra The Division-alfatesten har lekket

Noen spillere bryr seg lite om å overholde sperreavtaler.

Ubisoft

For øyeblikket kjører Tom Clancy's The Division på med en luket alfatest. Alle som deltar må som vanlig love å ikke dele video eller bilder av spillet på nettet, men som vanlig er det noen som ikke bryr seg videre mye om det.

Det er en del forventninger knyttet til Tom Clancy's The Division. (Bilde: Ubisoft)
Ubisoft

Over helgen dukket det opp video av spillet på diverse nettfora og YouTube. Mens YouTube-videoene nå har blitt tatt ned av utgiver Ubisoft, har forumet NeoGAF har vært raske på labben og funnet andre måter å dele videoene på. En av videoene kan du se nederst i artikkelen.

Videoene stammer fra en spiller som har fått tilgang til den lukkede Xbox One-betatesten som pågår for øyeblikket. En åpen betatest av The Division skal begynne tidlig i 2016 en gang, før spillet lanseres til Xbox One, PlayStation 4 og Windows 8. mars.

Basert på en simulering

The Division baserer seg på den faktiske terrorangrepsimuleringen «Operation Dark Winter» som fant sted i Washington D.C. i 2001. Da skulle man prøve å kartlegge hva som ville skje med USAs infrastruktur dersom landet ble rammet av et biokjemisk angrep. En infrastrukturkollaps ble resultatet.

The Division.
Ubisoft

Spillet tar for seg begivenhetene etter et slikt angrep. Alt av infrastruktur har sporet av, og kun den hemmelige agentgruppen The Division er de som skal prøve å får orden på restene.

Som vi har sett i flere trailere siden annonseringen handler spillet mye om samarbeid og overlevelse mot både spill- og spillerfigurer, og god kommunikasjon er nøkkelen til å overleve.

Vi så på spillet under Gamescom i fjor:
The Division kan sette ny standard for omgivelser i dataspill »

Siste fra forsiden