Velkommen, kjære leser

En ny æra starter

Vi gir jernet for å gi deg Norges beste spillside.

Ja, da er vi i gang med en ny æra. De siste dagene har vært hektiske på flere plan, men nå har vi altså fått på plass vårt nye forum og en side hvor vi kan dele stoffet vårt med dere. Begge deler er selvsagt helt i startfasen og vil utvikle seg enormt i tiden som kommer.

Jeg vil gjerne rette en takk til Kent William Innholt og Mats Lindh, som har stått på som galleislaver etter at det ble klart at vi måtte begynne helt fra bunnen igjen. Deres innsats har vært helt utrolig.

De neste dagene og ukene blir spennende, og det er fortsatt ikke helt klart hvilken retning Gamer.no tar rent forretningsmessig. Når dette blir avgjort kan dere imidlertid være trygge på at vi sier i fra til dere lesere så raskt det er praktisk mulig.

Tor-Steinar, jeg, Joachim og alle de andre skribentene er i hvert fall veldig klare på å gi jernet for å servere dere nyheter, sniktitter, anmeldelser, refleksjoner og andre artikler som vi håper faller i smak.

Jeg vet ikke med dere, men jeg føler meg enda mer knyttet til Gamer.no nå enn noensinne – selv om jeg har jobbet her lenge. Bli med oss inn i fremtiden, dette blir veldig spennende!

– Mikael

Diskutér artikkelen

Siste fra forsiden