En surrealistisk reise gjennom Amerika

Where the Water Tastes Like Wine er inspirert av bøker som Huckleberry Finn.

Dim Bulb Games

Where the Water Tastes Like Wine er det første spillet til Dim Bulb Games, et ministudio bygd opp av utviklere som tidligere har jobbet for Gone Home-studioet Fullbright Company.

Spill om reisende mennesker

Spillet dreier seg om reising, utforsking og historiefortelling i en drømmeaktig versjon av Amerika. Det byr på en åpen verden der du kan reise rundt i verden for å besøke landemerker og byer, og møte andre reisende.

Konseptbilde. (bilde: Dim Bulb Games).

Inspirasjonskildene skal være folkemusikk og -kultur, bøker som Mark Twains klassiker om Huckleberry Finn, John Steinbecks bok Vredens druer og Jack Kerouacs beatroman På kjøret.

Til Eurogamer forteller hoveddesigner Johnnemann Nordhagen at spillerne lar deg vandre rundt i et tredimensjonalt oversiktskart, og når du opplever ulike ting vil hendelsene beskrives i 2D.

Han trekker frem Kentucky Route Zero og Gone Home, men sier at spillet vil være mye mindre lineært og mer som en novellesamling. Mer informasjon kommer senere.

Et annet interessant spill som henter inspirasjon fra reisende i Amerika er The Flame in the Flood, som utvikles av en gruppe veteraner fra Irrational Games.

Siste fra forsiden