Silent Hunter 5 kunngjort

En verdensomseiling under havet

Det er snart på tide å senke krigsskip igjen.

Ubisoft har røpet at de jobber med Silent Hunter 5, en ny ubåtsimulator for PC. Spillet, som er under utvikling hos Ubisoft Romania, gir deg kontroll over en tysk ubåt under andre verdenskrig. Handlingen foregår både i Atlanterhavet og Middelhavet.

På rundtur i ubåten.

En av spillets nyheter er at det lar deg "leve livet som ubåtkaptein", ved å gi deg direkte kontroll over kapteinen din. Du kan fritt navigere deg rundt i hele ubåten, studere mannskapet ditt i aksjon og samhandle med dem når det trengs.

Ubisoft forteller også at vi kan se frem til en dynamisk kampanje der du selv kan velge strategi og mål. Samtidig vil de allierte skipene reagere på det du foretar deg, og hvis du er for hissig vil de kanskje velge andre ruter over havet for å unngå deg.

I tillegg skrytes det av et helt nytt brukergrensesnitt, som skal gjøre det lett for nybegynnere å få kontroll over det som skjer, samtidig som eksperter skal få all informasjonen de trenger for å få total kontroll.

Forbedret grafikk loves også, med svært detaljerte ubåter og skip og lekre havmiljøer.

Spillet skal komme tidlig i 2010, og mer informasjon finner du på det offisielle nettstedet. Våre menn i Tyskland kommer til å ta en titt på spillet i løpet av uka.

Siste fra forsiden