Final Fight til XBLA og PSN

Endelig slutt med slåssingen?

Arkadeklassikeren Final Fight får nyutgave, sammen med Magic Sword.

IGN har funnet ut at vi får et gjensyn med det gamle slåssespillet Final Fight i april. Da planlegger nemlig Capcom å lansere Final Fight: Double Impact på Xbox Live Arcade og PlayStation Store. Da de tydeligvis er i det gavmilde hjørnet, inkluderer de en nyutgave av Magic Sword i samme pakke.

Byene var mye farligere på Final Fights tid.

Final Fight og Magic Sword er begge slåssespill av den gamle typen, der du beveger deg gjennom en serie sideskrollende miljøer (evt. sammen med en venn) og banker opp alt som møter deg.

Final Fight foregår i Metro City, som trues av onde Mad Gear. De tre heltene som skal få orden på situasjonen er Cody, Guy og Haggar, som må kjempe seg gjennom seks nivåer fulle av banditter.

Magic Sword gir deg rollen som en fyr som rett og slett bare kalles The Brave One. Han må utslette styrkene til Drokmar, i et fantasiunivers preget av en kamp mellom det gode og det onde.

Final Fight: Double Impact lar deg spille med oppgradert HD-grafikk, eller i originalmodus. Det vil støtte onlinespilling, og kooperativt spill (hvor man når som helst kan hoppe inn i en kamerats spill), i følge IGN.

Siste fra forsiden