Enshrouded

Enshrouded har nådd en million spillere

Overlevelsesspillet gjør suksess i skyggen av Palworld.

Keen Games

TLDR

  • Overlevelsesspillet Enshrouded har nådd en million spillere fire dager etter lanseringen i «early access».
  • Spillet klatret seg opp til tiendeplass blant de mest populære spillene på Steam.
  • Utvikler Keen Games planlegger å videreutvikle Enshrouded og forbedre funksjonaliteten i løpet av «early access»-fasen.
Oppsummeringen er laget av en AI-tjeneste fra OpenAi. Innholdet er kvalitetssikret av Gamer.nos journalister.

Palworld har dominert spillverdenen den siste uka, med stadig nye rekorder for antall spillere. I skyggen av «Pokémon med skytevåpen» har et annet overlevelsesspill riktignok også seilt frem og gjort suksess.

Spillet heter Enshrouded, og denne uka nådde det sin første store spillermilepæl.

En million spillere

Utvikler Keen Games tok mandag til Twitter for å meddele at Enshrouded har nådd en million spillere. Milepælen ble nådd fire dager etter «early access»-lanseringen forrige uke.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

I skrivende stund ligger det på tiendeplass på mest populære spill på Steam. Ifølge SteamDB nådde det en foreløpig topp på 160 000 samtidige spillere på søndag, opp fra 70 000 bare noen dager før.

Enshrouded tar spillere med til riket Embervale. Her begynner spillere på bar bakke og må jakte, sanke og bygge for å komme seg opp og frem i verdenen. Enshrouded er et flerspillerspill, med muligheten til å spille i grupper på opptil 16. Man kan riktignok også spille alene for de som heller ønsker det.

I sin takk til spillerne lovet Keen at dette kun er begynnelsen. Utvikleren planlegger å videreutvikle Enshrouded, og i løpet av «early access»-fasen vil funksjonalitet både endres og forbedres.

Enshrouded er foreløpig kun tilgjengelig for PC via Steam.

LES OGSÅ: Nå vet vi mer om Blizzards kansellerte overlevelsesspill »

Siste fra forsiden