Enshrouded

Enshrouded har tonnevis med nytt innhold på vei

Utvikleren slapp planene for resten av året.

Keen Games

TLDR

  • Enshrouded har hatt stor suksess med over to millioner spillere på bare en måned, og utvikleren Keen Games er nå klar for å utvide opplevelsen.
  • Kommende innhold inkluderer tekniske forbedringer, nye områder å utforske, muligheten å besøke andre spillere på deres servere, musikkinstrumenter, værsystem og gårdsdrift med dyr.
  • Det er usikkert når det nye innholdet vil bli lansert, men den neste oppdateringen planlegges å være klar allerede denne måneden.
Oppsummeringen er laget av en AI-tjeneste fra OpenAi. Innholdet er kvalitetssikret av Gamer.nos journalister.

Enshrouded fikk en knallstart på «early access»-livet tidligere i år, med over to millioner spillere på bare én måned. Nå er utvikleren klar for å bygge videre på overlevelsesspillet, og planene for fremtidig innhold er mange.

Via Steam la Keen Games denne uka frem alt som er på vei til Enshrouded i 2024. Den omfattende listen – som du kan kikke gjennom på bildet lenger ned i artikkelen – inkluderer alt fra tekniske nyvinninger til mer innhold for spillere å bryne seg på.

Av nytt innhold lokker teamet med både nye områder å utforske, flere fiender og muligheten til å besøke spillere på andre servere. Musikkinstrumenter er på vei, samt et værsystem og gårdsdrift med dyr.

På den tekniske siden loves bedre ytelse og en overhaling av brukergrensesnittet. Flere valgmuligheter knyttet til serverinnstillinger skal også med, tilsynelatende for spillere som ønsker å tilpasse opplevelsen etter ønske.

Planene for Enshrouded i 2024.
Keen Games

Akkurat når noe av dette kommer er foreløpig uklart. Ifølge Keen vil den neste Enshrouded-oppdateringen lanseres allerede denne måneden, men nøyaktig hva den inneholder er ikke bekreftet. Utvikleren påpeker også at planene når som helst kan endre seg.

Vår egen Gøran Solbakken var godt fornøyd med sin tid i Enshrouded. I sitt «early access»-inntrykk savnet han mer innhold og justeringer til blant annet kampsystemet, men byggesystemet fikk mye skryt.

LES OGSÅ: Frostpunk 2 har fått slippdato »

Siste fra forsiden