Borderlands: The Handsome Collection

Epic-butikken gir bort Borderlands: The Handsome Collection

Inkluderer Borderlands 2 og Borderlands: The Pre-Sequel.

2K

Borderlands: The Handsome Collection er det neste gi-bort-spillet fra Epic Games Store. Det bekreftet nettbutikken selv via Twitter – selv om kunngjøringen tilsynelatende kom litt tidligere enn planlagt og meldingen nå er slettet.

Twitter-kontoen til Epic Games Store var tilsynelatende litt for raskt ute.
Skjermdump fra Twitter

Samlepakken, som inneholder Borderlands 2 og Borderlands: The Pre-Sequel, er gratis fra klokken 17:00 på torsdag 28. mai frem til og med 4. juni.

Dersom du vil ha et eksemplar må du først besøke nettbutikkens side for gratis spill. Her trykker du deg videre til Borderlands: The Handsome Collection og finner knappen merket «Get». Etter du har logget deg inn legges spillet til i Epic-biblioteket ditt, der du altså får beholde det selv etter tilbudsperioden er over.

Fargerik skytegalskap

Som nevnt byr Borderlands: The Handsome Collection på de helsprø skytespillene Borderlands 2 og Borderlands: The Pre-Sequel – i tillegg til samtlige pakker med ekstrainnhold for begge spillene.

Borderlands 2 bygger videre på sin populære forgjenger, med brutale skuddvekslinger og flere gale figurer å bli kjent med. Her på bruket fikk spillet ni av ti på karakterskalaen, med mye skryt rettet mot verdenen Gearbox snekret sammen.

Se annonseringstraileren for Borderlands: The Handsome Collection. (Video: 2K)

– Etter suksessen med Borderlands er det lett å se at Gearbox har brukt tiden på å gjøre alt det som ikke kunne gjøres i første omgang. Verden er større, den er penere, den er mer underholdende og de byr på mye mer moro. Variasjonen er mange ganger større, og om en skulle gå lei av de brune landskapene i det første spillet får du i pose og sekk nå, skrev Øystein Furevik i 2012.

Handlingen i Borderlands: The Pre-Sequel er satt mellom de to første spillene, og viser blant annet hvordan skurken Handsome Jack ble så fæl som han er i Borderlands 2. Dette spillet fikk ikke like mye ros av vår anmelder, som mente det minnet mer om ekstrainnhold enn et spill som står på egne bein.

– Det greier ikke skille seg nok fra tidligere spill til at det føles spesielt nytt eller nyskapende. Det er mer av Borderlands, på godt og vondt. Jeg ble veldig mett på universet, våpenene og humoren mot slutten av Pre-Sequel, og kommer neppe til å legge like mye timer i dette spillet som Bordelands 2. Det er rett og slett for lite nytt som lokker meg til å investere mer tid, konkluderte Gøran Solbakken.

Skrekkfilmregissør skal lage Borderlands-film.
Eli Roth skal filmatisere spillserien »

Siste fra forsiden