Epic Games viser hva deres neste PC-spill byr på

Samle ressurser, bygg basen og forsvar deg mot ekle zombier i Fortnite.

Det er fire år siden skytespillet Fortnite ble annonsert på Spike TVs Video Game Awards. Nå ser det ut til at spillet begynner å få litt blæst under seg igjen. Utvikler Epic Games har den siste tiden sluppet flere videooppdateringer på spillets YouTube-kanal der de viser frem ulike deler av spillet.

Fortnite er et samarbeidsspill der spillerne skal forsvare seg og sin base mot monstrene som angriper dem om natten. For å gjøre dette må de bruke det de har av dagslys til å samle ressurser og våpen for å kunne bygge festningsverk og feller. En blanding av Minecraft og Left 4 Dead er en grei måte å se det på.

Skjermbilde fra alfautgaven av Fortnite.

Den nyeste videooppdateringen fra Epic Games er et skikkelig dypdykk i Fortnites våpen, feller og kampsystem. Ansatte hos Epic loser deg gjennom spillets aspekter og forklarer hvordan alt er skrudd sammen og designet.

I og med at spillet fortsatt er under utvikling er det ikke sikkert at alt som vises fram i videoen kommer til å være med i den ferdige utgaven, men hvis du har lurt på hvordan det går med Fortnite det verdt en titt. Når spillet kommer ut vites enda ikke.

Fortnites feller og våpen.

Siste fra forsiden