F.E.A.R. 3 utsatt

Er det blitt mote?

Nok et kommende storspill har blitt utsatt til neste år.

Det har nesten blitt en tradisjon at sommeren bringer med seg haugevis av spillutsettelser, og vi har allerede fått flere slike i år. Nå er det skytespillet F.E.A.R. 3 som står for tur; opprinnelig skulle spillet ha kommet i oktober, men nå er det utsatt til neste år.

Det er nettstedet Destructoid som har fått bekreftet utsettelsen av en representant fra utgiver Warner Bros. Interactive. Han kunne ikke gi noen begrunnelse for utsettelsen, eller gi noe mer spesifikt utgivelsestidspunkt enn 2011.

Det tredje spillet i serien vil bygge videre på historien i de to første. Uhyggelige Alma er tilbake for å skape overnaturlig trøbbel, og denne gangen vil sønnene hennes (Point Man og Paxton Fettel) introdusere muligheten for samarbeidsspill i en egen modus.

Utviklerne har sikret seg den legendariske skrekkfilmregissøren John Carpenter på laget. Han har jobbet med filmer som Halloween og Village of the Damned, og er nå konsulent på det tredje F.E.A.R.-spillet. Dermed blir det nok ikke mindre skummelt enn sine forgjengere.

Siste fra forsiden