Er dette det første glimtet av Source Engine 2?

Lekkede bilder viser en svært oppusset utgave av Left 4 Dead 2.

Er dette det første vi ser av Source Enigne 2?
Faksimile: «CBOAT», NeoGAF

At Valve har fiklet med en ny utgave av spillmotoren Source Engine har vært kjent et par år nå, etter at selskapssjef Gabe Newell såvidt svippet innom temaet i et intervju. Likevel vet vi så langt ingenting fra offisielt hold om hva dette innebærer.

(Faksimile: «C

Nå virker det som om de tette skottene er på hell. NeoGAF-medlem og tidligere ryktefronter «crazy buttocks on a train» la mandag ut bilder fra det som virker å være en intern PowerPoint-presentasjon der vi kan skimte de første detaljene om Source Engine 2. Riktignok ser vi bare de syv siste arkene av den 20-sider lange presentasjonen, så det er usikkert hva slags godbiter som ligger skjult i resten av dokumentet.

De lekkede arkene er tydelig myntet på å vise hva slags tekniske nyvinninger den nye spillmotoren kan by på. Presentasjonen består for det meste av skjermbilder av en ny prototypeversjon av Left 4 Dead 2-kartet Plantation, men runder av med litt mer teknisk info om nytt verktøy som skal by på en bedre arbeidsflyt.

Vanntette Valve

Slik så Plantation ut i Left 4 Dead 2.

Til å være et av verdens mest fulgte spillstudio er Valve særs flink til å holde kortene tett til brystet. Lekkasjer fra innsiden av kontorene i Seattle er mangelvare, og den informasjonen som til slutt kommer ut er som regel bruddstykker fra intervju og reportasjer.

Vi vet dog at studioet jobber med noe. Sist høst ble både Left 4 Dead 3 og Source Enigne 2 observert under et studiobesøk for Dota 2-fans. Mest sannsynlig er planen å la Left 4 Dead 3 være studioets første Source 2-spill, selv om mange kanskje håper at etterlengtede og beryktede Half-Life 3 ligger lenger frem i køen.

Det har nå gått snart sju år siden siste innslag i Half-Life-sagaen.
Vi lurer på om myten om Half-Life 3 ikke snart har overskygget selve spillet »

Siste fra forsiden