Podkast

DoubleJump, episode 19

Er Halo 5 bedre enn Destiny?

DoubleJump diskuterer Halo, The Park, Sword Coast Legends og norske vikinger i Irland.

DoubleJump er en podkast av Gamer.no-skribentene Gøran Solbakken, Marius Kjørmo, Jens Erik Vaaler og Håvard Hofstad Ruud. Hver uke diskuteres spill så fjørene fyker, og du får et innblikk inn i den glamorøse tilværelsen som norsk spillskribent.

I tillegg til den ukentlige praten om spill og spillnyheter prøver de også å få til gode diskusjoner med spennende gjester. Senere denne uken kommer blant annet en solid prat med Joel Bylos, kreativ leder hos Funcom.

I denne ukens episode får du blant annet høre hva Gøran synes om Halo 5: Guardians og om han kommer til å droppe ut av Destiny til fordel for flerspilleren i Halo. Marius forteller om sitt møte med Funcoms skrekkopplevelse The Park, og gir også en analyse av hvordan Sword Coast Legends har tilpasset den femte utgaven av regelsettet til Dungeons and Dragons.

Håvard foreller om sine elleville krumspring som journaliststudent i Dublin, og sammen pløyer de gjennom nyhetsuka med fokus på de mange PlayStation-nyhetene som kom fra Paris Games Week.

Gutta ønsker svært gjerne å høre hva du synes om podkasten. Har du ris eller ros, gode tips, eller ønsker om hva vi skal prate om eller hvem som børe være med som gjest så gi oss en lyd i kommentarfeltet, på e-post til post@doublejump.no, på Twitter eller Facebook.

Ønsker du å abonnere på podkasten eller lytte til noen av de eldre episodene finner du dem både på Soundcloud og iTunes.

Siste fra forsiden