Et av årets flotteste spill er gratis de neste dagene

Epic Games-butikken deler ut Subnautica på PC.

Unknown Worlds

Da Epic Games åpnet sin egen spillbutikk for noen uker siden lovet utvikleren å gi bort ett gratis spill annenhver uke. Det første tilbudet er tilgjengelig nå, og alle som vil kan skaffe seg et eksemplar av overlevelsesspillet Subnautica.

Subnautica byr på både vakre og skremmende opplevelser under vann.
Unknown Worlds

Vil du ha det trenger du kun trykke deg inn på spillets butikkoppføring, der du finner en oransje knapp merket «Free». Ved å logge deg inn – eller opprette en brukerkonto dersom du ikke allerede har en – legges spillet til i biblioteket ditt og du kan installere det via skrivebordsprogrammet Epic Games Launcher.

Subnautica er gratis til og med 28. desember.

– Vakkert, fryktinngytende og unikt

Subnautica, fra utvikler Unknown Worlds Entertainment, kom ut i januar i år og ble for mange en tidlig kandidat for årets spill. Opplevelsen finner sted på en fjern planet som i hovedsak består av vann, og det er spillernes jobb å utforske, sanke ressurser og, viktigst av alt, overleve.

Vår anmelder klinket til med ni av ti poeng på karakterskalaen, og roste spesielt overlevelseselementene så vel som den vakre og til tider skremmende verdenen.

– Overlevelsesaspektene føles naturlige, og konstruksjon av gjenstander og baser er avhengighetsskapende. Måten fortellingen er bygget opp tvinger spilleren til å møte fryktene sine og bevege seg ut i territorier man er ukomfortabel med, i håp om å kunne legge krav på belønninger som gjør reisen verdt det, skrev Andreas Bjørnbekk.

Epic Games Store har også det neste spillet til Bastion-skaperen.
Hades er ute i early access nå »

Siste fra forsiden