Konkurranse

Julekalender 2020

Et ferskt PlayStation 5-spill er premien i dag

Pressmaster/Colourbox/Gamer.no

Helt siden 2003 har Gamer.no arrangert en årlig julekalender, og adventstiden i år blir selvfølgelig ikke et unntak. Nå er den lange tradisjonen i gang igjen, og vi har sikret oss en haug med kule premier som du kan vinne i år. Spillkonsoller og PC-utstyr, storspill og gavekort. Det er mye som ligger og venter bak de 24 lukene, og vi garanterer noe for en hver smak.

Spider-Mans nyeste

Insomniac Games

I dag kan du vinne en digital kode til Spider-Man: Miles Morales til PlayStation 5. Denne litt mindre ambisiøse oppfølgeren til Spider-Man på PlayStation 4 er en svært god demonstrasjon av den nye konsollgenerasjonen, samtidig som det er et godt – men litt kort – sandkassespill. Vår anmelder satte i hvert fall veldig pris på det.

– Som et ekstra kapittel til 2018s Spider-Man er Spider-Man: Miles Morales et glimrende påheng. Selv om mye er ved det samme, er det nok nytt her til å fengsle – både for dem som er helt nye til Insomniacs tolkning av superhelten, og for dem som storkoste seg med forgjengeren. Det er et nytt eventyr, satt i en by vi allerede har opplevd, men det makter å gå den tynne linjen mellom et påhengsspill og en oppfølger mesterlig, skrev han.

Premien er levert av PlayStation.

For å delta i trekningen må man svare korrekt på to spørsmål. Husk å oppgi adressen din slik at vi vet hvor premien skal sendes. Fristen for å delta er midnatt samme dag som luken er åpnet, og vinnerne trekkes og annonseres i egen artikkel på mandager.

Spillrulett
1333 har spilt i dag

Prøv dagens Spillrulett

Siste fra forsiden