Infinite Space med dato

Et hav av stjerner

Episk romopera fra studioet bak Bayonetta og Mad World.

Det nå nedlagte studioet Clover og deres arvtaker Platinum Games er hovedsakelig kjent for utmerkede action- og eventyrspill, som Okami, God Hand og Bayonetta. Den neste Platinum Games-tittelen er Infinite Space, og dette er et episk rollespill lagt til verdenrommet.

Digre slag i verdensrommet.

I juli lovet utgiver Sega et vårslipp for Infinite Space, og nå har de satt en konkret dato ifølge Eurogamer. 26. mars skal spillet ligge i europeiske butikkhyller.

Infinite Space henter inspirasjon fra episke, animerte romsagaer fra 80-tallet, og følger hovedpersonen Yuri fra barndommen til han som voksen mann kommanderer en flåte med romskip. Som kommandant må Yuri utforske universet og kjempe mot tyranner og rompirater mens han forsøker å forhindre storkrig og det som verre er. Vi loves hele 70 timer med spilling, og over 100 figurer du kan omgås.

Spillet er det tredje av fire i en utgiveravtale mellom Platinum Games og Sega. De to første var Madworld og Bayonetta, og det fjerde er Vanquish fra Resident Evil-skaper Shinji Mikami.

Sjekk vår Spillkalender for slippdatoer. Her får du full oversikt over når dine favorittspill kommer!

Siste fra forsiden