Galaktisk rollespill i juni

Et hav av stjerner

Star Ocean: The Last Hope har fått europeisk slippdato.

Star Ocean-serien er kjent for sin blanding av science-fiction og magi, samt sitt kampsystem i sanntid. Den nyeste utgivelsen i serien, Star Ocean: The Last Hope til Xbox 360, har vært ute i Japan og Statene et par måneder, og nå har Square Enix kunngjort at spillet får Europa-lansering 5. juni.

Star Ocean: The Last Hope forteller forhistorien til de tidligere spillene og starter kort tid etter Tredje Verdenskrig. Jorden har blitt nesten ubeboelig på grunn av masseødeleggelsevåpen, så menneskeheten har begynt å kolonisere verdensrommet.

Du spiller Edge Maverick, en ung mann som har fått i oppdrag å utforske galaksen på jakt etter en passende ny hjemplanet, men det tar ikke lang tid før du befinner deg midt i en galaktisk konflikt med menneskehetens skjebne på spill.

I tillegg til de velkjente kampene i sanntid har The Last Hope også en ny utgave av seriens jobbsyst. Dette lar Edge og hans allierte lære seg forskjellige ferdigheter (for eksempel kjemi og kunst) for så å bruke dem til å lage ulike gjenstander. En annen gjenganger fra tidligere spill er muligheten til å tilbringe ekstra tid med dine allierte for å bli bedre kjent med dem og åpne opp nye historiesekvenser.

Diskutér artikkelen i forumet

Siste fra forsiden