– Et Sons of Anarchy-spill er definitivt på vei

Skaperen av tv-serien gjenoppliver prosjektet igjen.

Promobilde av Sons of Anarchy.
FX

Etter å tilsynelatende ha dødd ut på tampen av januar 2013, virker det nå som om spillet basert på tv-serien Sons of Anarchy er på rett kjøl igjen. I et par twittermeldinger forteller serieskaper Kurt Sutter at spillet skal komme, uten at han gi så mange detaljer om hvem som har tatt tøylene.

– Det vil definitivt komme et Sons of Anarchy-spill, og det er jævla kult, forteller han.

I tillegg til å virke overveldet selv, lover Sutter store ting av spillet. Planen er å skape et førstepersons action-eventyr med HD-grafikk som visstnok også «represents the evolution og gaming».

Skal ha vært i samtaler med Rockstar

Stillbilde fra Sons of Anarchy.

Et Sons of Anarchy-spill har vært en Sutter-snakkis siden februar i 2012 – den gang som et nettleserspill. Etter å ha møtt en ukjent distributør i mai fikk dog prosjektet større ambisjoner, og tanken var da å se om det var mulig å skape et konsollspill ut av idéen. Planene kollapset så i august, da Sutter hevdet at en stor utgiver hadde trukket seg fra prosjektet.

Den lange og kronglete historien om prosjektet toppet seg muligens høsten 2012 da Sutter hevdet å ha tatt kontakt med Grand Theft Auto-studioet Rockstar for å høre om de var interessert i å ta del i prosjektet. Det er ikke klart om det ble noe mer ut av dette.

Tv-serien Sons of Anarchy handler om en motorsykkelgjeng som lever på kanten av loven, og vi følger hovedpersonen Jackson «Jax» Teller og resten av medlemmene. Serien avsluttet nylig sin sjette sesong, og skal etter planen runde av med en syvende sesong.

Det siste spillet basert på en tv-serie ble ikke toppers:
The Walking Dead: Survival Instinct fikk helslakt her på Gamer.no »

Siste fra forsiden