Et triks gjør at denne Hearthstone-runden varer i 43 timer

Rekordforsøket utnytter spillreglene til det ytterste.

Twitch, Mamytwink

På Twitch kan du akkurat nå se en spiller prøve å fyre av den lengste Hearthstone-runden det er mulig å få til.

Vanligvis tar det ett minutt og tretti sekunder før en Hearthstone-runde må spilles ferdig, med ett unntak: Dersom animasjonen til kortet som spilles ikke er ferdigspilt, blir turen værende hos spilleren til den er ferdig. Det er nettopp dette «Mamytwink» bruker til sitt ytterste når han nå er 20 timer inn i den lengste Hearthstone-runden som noensinne har blitt spilt.

Slik gjorde han det

For å få til dette trikset satte Mamytwink opp noen interessante kortkombinasjoner. Den ene spilleren spilte med en kortstokk med ni stykker av Arcane Missiles, et kort som påfører fienden 3 skadepoeng med tre missiler. Nøkkelen her er at de magiske missilene har en treg animasjon, noe som legger flere sekunder på klokka.

Ved å bruke Lorewalker Cho – et kort som i praksis kan kopiere kortstokkens magiformelkort, og antageligvis også Mind Vision, som stjeler et tilfeldig kort fra fienden, fikk han tak i 206 kopier av kortet Velen's Chosen. Velen's Chosen gir en enhet én ekstra magiskade, noe som øker antallet missiler per Arcane Missiles-kort.

Til slutt bruker han også sju kopier av enheten Prophet Velen, en enhet som dobler skaden. Dette gjør at de 209 missilene fra Arcane Missiles og Lorewalker Cho, som blir avfyrt sju ganger, dobles. Regnestykket ender til slutt opp med at hvert Arcane Missiles-kort skyter ut 26 752 missiler hver, noe som gjør at man kan sitte og se på missilregnet i om lag 40 timer.

Det siste trikset i boken er at fienden må spille kortet Ice Block som gjør at de ikke dør før neste runde.

Blizzards populære kortspill får nok et ekstraeventyr snart.
Dverger, drager og ildsinte demoner inntar Hearthstone »

Siste fra forsiden