Dverger, drager og ildsinte demoner inntar Hearthstone

Blizzard har endelig avslørt kortspillets neste utvidelse.

Blizzard

Det er ikke alltid lurt å stole blindt på alt man leser på internett, men enkelte ganger har verdensveven altså rett allikevel. Dette ble senest bevist fredag ettermiddag, da spillmagnat og Warcraft-utvikler Blizzard holdt sin egen lille konferanse under årets PAX East.

Her kunne de endelig avsløre den neste Hearthstone-utvidelsen, som, akkurat som spådd, vil fokusere på Blackrock Mountain.

Ny bane, med masse godsaker å klikke på.

Drager i fokus

I praksis vil Blackrock Mountain fungere mye på samme måte som kortspillets aller første utvidelse, Curse of Naxxramas: Opplevelsen vil lanseres over tid, på tvers av fem kapitler. Her vil man over tid få tilgang på stadig barskere sjefsfiender, splitter nye kort (31 totalt) og mange flere utfordringer.

Denne gangen er det det titulære Blackrock-fjellet (kjent fra World of Warcraft), som huser utvidelsen, og fiendene man møter vil modelleres deretter. Første kapittel vil for eksempel kaste deg ut i kamp mot dvergene som regjerer under berget, mens man på et senere tidspunkt kommer i klammeri med dragene som holder til nærmere fjellets tind.

Nye kort, med fokus på drager.

Det er verdt å merke seg at Blizzard legger spesielt fokus på nevnte drager denne gangen, og det loves mange kort som vil gå godt i lag med andre dragekort.

Som et siste stikk kunne utviklerne også røpe at telefon-utgaven av Hearthstone var i full sving, med flere nyheter om akkurat dette på vei i tiden framover.

Blackrock Mountain vil lanseres i løpet av april, og kan enten kjøpes for Hearthstones egen valuta, gull, eller med ekte penger – man kan velge å kjøpe hvert kapittel separat eller som en helhetlig pakke som låses opp over fem uker.

En liten smakebit på Blackrock Mountain.

Siste fra forsiden