Kjent romanserie blir strategispill

Få detaljer

Det første A Song of Ice and Fire-spillet er offentligjort.

For over et år siden kom nyheten om at spillstudioet Cyanide hadde skaffet spillrettighetene til George R.R. Martins fantasiserie A Song of Ice and Fire. Nå melder Focus Home Interactive at de har skaffet utgiverrettighetene. Samtidig har de benyttet anledningen til å offentliggjøre det første spillet.

Konsepttegning.

A Game of Thrones: Genesis er et strategispill i sanntid som gir deg rollen som én av mange herskere på kontinentet Westeros. Kongedømmene på kontinentet strider stadig om kontroll, og du blir en del av den konstante intrigen og krigføringen mellom dem.

For å kare til deg mest mulig av makten må du benytte deg av en rekke mer eller mindre redelige hjelpemidler. Du kan sysle med diplomati, sende spioner for å finne ut hva dine politiske motstandere driver med eller pusse leiemordere på folk du vil bli kvitt. Hvis du ikke lykkes gjennom politikk og økonomi kan du prøve med militærmakt.

Det er ikke så mange andre detaljer om spillet, og vi vet ikke hvilke formater det kommer til eller når det slippes. Trailere og bildemateriale er det også manko på. Det eneste vi har er et par konsepttegninger.

Bortsett fra A Game of Thrones: Genesis skal det også være et A Song of Ice and Fire-rollespill under utvikling, men det vet vi ingenting om.

Siste fra forsiden