Fallout 76

Fallout 76-fans trår til for brannskadet spiller

Har samlet inn over 90 000 kroner etter dramatisk ulykke i virkeligheten.

Bethesda Game Studios

Fallout 76-spilleren Brent Fairchild, bedre kjent som Dr. CJ Martin, har blitt en kjent figur på spillets amerikanske servere. I rollen som selvutnevnt lege i spillet bruker han dagene sine på å produsere førstehjelpsutstyr, som han deler ut eller selger for en slikk og ingenting.

Dr. CJ Martin driver sin egen klinikk i Fallout 76.
Kenneth Vigue

Som blant annet Polygon melder var det imidlertid Fairchild som trengte hjelp i helgen, etter at det brøt ut brann i huset hans. Han fikk reddet både kone og barn, men måtte selv legges inn på sykehus med alvorlige brannskader – mens huset også fikk hard medfart.

Da nyheten ble kjent begynte en annen spiller, Kenneth Vigue, kronerulling for å støtte opp om Fairchild og familie. Som Vigue forklarer er dette en mulighet til å gi litt tilbake den kjente og kjære Fallout 76-legen, og etter kun tre dager har GoFundMe-kampanjen fått inn over 93 000 kroner.

Onsdag fikk Fairchild dra hjem fra sykehuset, melder Vigue i en oppdatering på kampanjesidene. Han sliter fortsatt med smerter, men skal være ved godt mot og er dypt takknemlig for all støtten han har fått. Etter alt å dømme blir det heller ikke lenge til spillere får se «Doc» C.J. Martin i Fallout 76 igjen.

– Jeg kan fortsatt trykke på X, så dette vil ikke hindre meg i å lage førstehjelpsutstyr for dere, lover Fairchild.

Den omfattende Fallout 76-utvidelsen Wastelanders er lansert.
Se traileren her »

Siste fra forsiden