E3 2019 - Fallout 76 Nuclear Winter

Fallout 76 får Battle Royale-modus

Bethesda gjør som alle andre og introduserer en helt ny spillmodus til Fallout 76.

Det var under Bethesda sin pressekonferanse på E3 2019 at vi fikk servert nyheten om at spillmodusen Battle Royale kommer til ødemarken. Fallout 76: Nuclear Winter er en del av sesong 2 med ekstrainnhold, kalt Wasteland, til det kritiserte spillet fra Bethesda.

I denne modusen skal 52 spillere kjempe mot hverandre, mot omgivelsene og mot monstre for å stå igjen som overseer til hvelv 52.

Spillere kan få prøve den nye modusen selv fra 10-17. juni. Fallout 76 får en gratis testversjon i denne tidsperioden, med smakebiter fra Wasteland, den nye oppdateringen, samt at den nye Battle Royale-modusen er tilgjengelig for utprøving.

Lite populært ved lansering

Vi var ikke imponert med Fallout 76 når det kom, og hadde følgende å si anmeldelsen vår.

– Det er ingenting som driver meg mot å spille mer, annet enn å enten bruke tid med andre i spillet, eller å se litt mer av verdenen. Det er ingen klare mål her, og overlevelseselementene er ikke utfordrende nok til at dette er en utfordring i seg selv.

De andre spillerne du matches med er der stort sett for å samarbeide, er min erfaring. Å jakte og skyte andre spillere har også lite insentiver, og du får ingenting for å gjøre det, annet enn at du muligens gjør dagen til en annen spiller litt kjipere.

Siste fra forsiden