– Fallout 76 har 150 timer med sideoppdrag på lanseringsdagen

Fyldig allerede fra start, ifølge Bethesda.

Bethesda

Fallout 76 nærmer seg med stormskritt, og det ser ut som det blir nok å bryne seg på i spillet. Nettstedet WCCFTech melder nemlig at Bethesda delte mer informasjon om spillets omfang i det nyeste eksemplaret av Xbox Magazine.

Ifølge studioet vil det være rundt 150 timer med sideaktiviteter i spillet allerede ved lansering, som altså kommer i tillegg til selve hovedhistorien.

– Ikke kaotisk

Det har allerede kommet frem at Fallout 76-kartet er fire ganger større enn området man kan boltre seg på i Fallout 4, så det er dermed ikke overraskende at også innholdet er betydelig.

Bethesda

I Xbox Magazine-intervjuet forsøkte prosjektleder for Fallout 76, Jeff Cardiner, også å berolige de som er bekymret for at spillet vil føles kaotisk.

Cardiner peker på at spillet i bunn og grunn er et overlevelsesspill, så spillere vil være forsiktige med hvordan de bruker ressursene sine siden det ofte tar lang tid å skaffe seg godsakene.

– Vil jeg virkelig drepe denne fyren med min ene Fat Man-granat, eller vil jeg spare den til Scorch Beast (farlig monster i spillet, red.anm.), fordi det tok meg flere timer å skaffe den, sa Cardiner.

Fallout 76 lanseres den 14. november til PC, PlayStation 4 og Xbox One. En åpen beta starter på Xbox One den 23. november, altså i dag, og på PlayStation 4 og PC den 30. oktober.

Les også: Se de første 10 minuttene av Fallout 4: New Vegas »

Siste fra forsiden