Fallout 76 - Nuclear Winter

Fallout 76-høsten byr på «raids» og mer battle royale

Bethesda sper på med innhold til det nettbaserte spillet.

Under årets Quakecon-messe la Bethesda frem fremtidsplanene for Fallout 76, og alle som fortsatt holder på med spillet har litt av hvert å se frem til.

Det nye battle royale-kartet er bare én del av Bethesdas planer for Fallout 76-planer.
Bethesda

Blant annet avslørte utvikleren et nytt kart for battle royale-modusen Nuclear Winter. Turen går til Fallout 76-området kalt Morgantown, og spillere loves kamper i mer tettbygde strøk i tillegg til større variasjon i terrenget og helt nye monstre å bekjempe underveis.

Det nye kartet rulles etter planen ut en gang i september, sammen med diverse forbedringer til opplevelsen. Hva disse er har Bethesda foreløpig ikke gått ut med, så her får vi bare vente å se.

«Raids» for fire spillere

Før vi kommer til september, skjer det imidlertid andre ting i Fallout 76-universet. Som bekreftet tidligere er Vault-raid på vei til spillet, og nå vet vi litt mer om når og hvordan det skal gå for seg.

Vault Raids byr på vanskelige gruppeoppdrag for opptil fire spillere.
Bethesda

Raids i Fallout 76 begynner med Vault 94, som kommer 20. august. Opplegget består av tre oppdrag for opptil fire spillere, med større utfordringer enn vi har sett så langt i spillet. Hvert oppdrag kommer i tre forskjellige vanskelighetsgrader, og Bethesda lokker med diverse belønninger basert på hva du er i stand til å gjennomføre.

Til slutt var teamet også så vidt innom den omfattende Wastelanders-utvidelsen, som kommer en gang på høsten. Utvidelsen introduserer blant annet historiebaserte oppdrag, datastyrte figurer og dialogtrær til Fallout 76, og Bethesda kunne fortelle at nettopp dialogtrærne vil minne mer om de fra Fallout 3 enn variantene fra Fallout 4.

Les mer om Fallout 76: Wastelanders her »

Siste fra forsiden