Fallout 76 - toalettpapir

Fallout 76-spillere hamstrer toalettpapir

Bethesda

En av de uheldige bivirkningene ved koronavirus-utbruddet er at mange har bestemt seg for å kjøpe opp det de finner av mat og andre dagligvarer. Tross ekspertenes råd fortsetter folk å hamstre opp forsyninger, og av en eller annen grunn er toalettpapir blant varene som har blitt vanskelig å få tak i.

Situasjonen har ikke gått ubemerket hen for Fallout 76-spillere, og hamstringen av toalettpapir har nå sklidd over fra virkeligheten og inn i spillets fiktive Wasteland-verden.

Toalettpapir er ingen bruksgjenstand i Fallout 76, og har derfor heller ingen verdi. Det har imidlertid ikke hindret spillere i å stille dem ut som dyrebare trofeer i leirene sine.

Artikkelen fortsetter under Twitter-bildet.

Andre tilbyr toalettpapir via salgsautomatene sine, gjerne til helt latterlige priser. Det hele er selvfølgelig ment som en spøk, men flere har latt seg overraske over at de verdiløse rullene faktisk selger unna.

Forskjellen fra virkeligheten er riktignok at spillet bare kan generere mer toalettpapir. Dermed vil det aldri gå tomt, men inntil videre virker spillere å finne glede i å leke seg med den merkelige situasjonen.

Bethesda var ikke forberedt på Fallout 76-kritikken.
Trodde flere ville være interessert i spillets flerspillerskamper »

Siste fra forsiden