Fallout 76-spillere har allerede knekket avfyringskodene for atombombene i spillet

Bethesda

Et av de mer spesielle aspektene ved Fallout 76, som nettopp ble sluppet på markedet, var muligheten til å skaffe seg koder til oppskytning av atomvåpen – en funksjon som var ment å lage mye liv og røre, men vanskelig å iverksette.

Nå melder blant andre Kotaku og PCGamesN at spillere allerede har funnet måter å knekke kodene på – bare en dag etter at spillet kom ut.

Løses av Internett-verktøy

Den kompliserte dekrypteringsprosessen som vanligvis kreves for å skaffe seg kodene til atomvåpnene lar seg nemlig løse ved hjelp av diverse programvareverktøy som finnes på nettet.

Bethesda

Dekrypteringen er det som skjer etter at kodene først er funnet, og verktøyene som spillere har brukt skal altså være i stand til å automatisere denne prosessen.

Før dekrypteringen kan skje må kodene først oppdages i spillet, så man må fremdeles legge inn en liten innsats for å få tak i kodene. Likevel er det hele nå blitt vesentlig enklere enn hva Bethesda formodentlig hadde sett for seg.

Å detonere atombomber i spillet har interessante utfall, og som The Verge meldte nylig har konsekvensene av å bruke bombene allerede blitt dokumentert i YouTube-videoer.

Det som skjerm når man detonerer bombene i spillet er blant annet at man skaper ekstra sterke fiender som belønner spilleren med verdifullt gods dersom man nedkjemper dem.

Andre spillere vil få beskjed når en detonasjon har funnet sted og kan delta i den påfølgende kampen om de ønsker.

Les også: Fallout 76-spillere får ikke slettet betaen av spillet »

Siste fra forsiden