Fallout 76-spillere får ikke slettet betaen av spillet

Nytt, snodig problem med spillet.

Bethesda

Vi har allerede meldt om til dels alvorlige feil med Fallout 76, noe Bethesda faktisk selv forberedte oss på. Nå melder blant andre VG247 om enda et rart problem med spillet.

PC-spillere som lastet ned betaversjonen av Fallout 76 melder nemlig at de ikke får avinstallert spillet igjen etter at betaen nylig endte.

Saken kom frem blant annet i en tråd på Reddit, hvor betatestere klager over at de tilsynelatende må vente til spillet faktisk er kjøpt før de får slettet spillet fra harddisken.

Har ikke tilgang til spillet

Bethesda

Spillere opplever at de får opp et vindu som opplyser om at man må logge seg på Bethesda.net-kontoen. Etter å ha logget seg på møtes spillere deretter av en melding som sier at de ikke har tilgang til spillet.

Folk som opplever problemet har blant annet forsøkt å logge seg ut av inn av Bethesda.net-kontoen, men dette skal tilsynelatende ikke ha løst saken.

Meldingen som sier at man ikke har tilgang til spillet ser ut til å indikere at man får slettet betaen når spillet lanseres offisielt og når serverne til spillet er oppe og går.

Bethesda har i skrivende stund ikke kommentert saken, og det er derfor uvisst om det dreier seg om en feil eller eventuelt en bevisst strategi for å få folk til å kjøpe spillet når det kommer ut.

Denne nye saken dukker opp bare kort tid etter vi meldte om en annen merkelig feil med betaen. Spillere rapporterte nemlig at spillet rett og slett «forsvant» fra harddisken, noe som gjorde at mange – til stor frustrasjon – måtte laste ned på nytt.

Som en konsekvens av dette bestemte Bethesda seg for å forlenge betaen av spillet.

Les også: Dette er PC-riggen du må sitte på for å kjøre Fallout 76 »

Siste fra forsiden