Fallout 76-spillere har funnet et hemmelig «utviklerrom» med gjenstander som ennå ikke er lansert

Men pass deg for å gå inn i rommet selv.

Skjermbilde av det som skal være det hemmelige utviklerrommet.
Skjermdump/YouTube

Fallout 76 har som kjent slitt mye med tekniske feil og mangler, men har i tillegg bydd på en del «glitcher» av det mer bisarre slaget. Nå rapporterer blant andre Eurogamer om en ny, merkelig oppdagelse.

Fallout 76-spillere har nemlig funnet det som tilsynelatende er et hemmelig «utviklerrom» i spillet. Rapportene dukket først opp på Reddit.

Et utviklerrom er et område som kun utviklerne av spillet skal ha tilgang til, og som brukes til å blant annet teste ut gjenstander og våpen i spillet. Slike rom byr dermed som regel på alle mulige gjenstander som finnes i spillet.

Får kontoen stengt

Fallout 76 fortsetter å levere snodige glitcher.
Bethesda

Utviklerne får tilgang til disse rommene via konsollkommandoer, men i Fallout 76 har spillere angivelig funnet en ulovlig metode for å komme seg inn i rommet.

Rommet skal blant annet inneholde en rekke gjenstander som ennå ikke er blitt lansert til spillet, i tillegg til alt mulig annet man kan skaffe seg. Videoer av rommet har blitt lastet opp på YouTube.

Kanskje ikke helt overraskende har Bethesda reagert kraftig på hackingen av utviklerrommet. Ifølge kilder Eurogamer var i kontakt med skal Bethesda ha begynt med automatisk stengning av kontoene til spillere som finner veien til utviklerrommet.

Spillerne blir visstnok informert om stengningen via en e-post fra utvikleren, og deretter skal det ta opptil 24 timer før kontoen faktisk stenges. Eurogamer fikk tilsendt det som skal være en kopi av e-posten, og i den ber Bethesda om informasjon om hvordan spilleren fikk tilgang til rommet slik at feilen kan fikses.

Bethesda ser ennå ikke ut til å ha kommet med noen offisielle uttalelser om saken.

Les også: Snart får Fallout 76-spillere leke butikk »

Siste fra forsiden