Snart får Fallout 76-spillere leke butikk

Bethesda frister med flere etterlengtede funksjoner i 2019.

Bethesda

Fallout 76 har mildt sagt vært en katastrofe for Bethesda, med det ene feilskjæret etter det andre. Utvikleren har riktignok ikke tenkt å kaste inn håndkledet riktig enda, og i 2019 ser det ut til at målet er å få skuta på rett kjøl igjen.

Bethesda fortsetter å bygge på Fallout 76.
Bethesda

Senere denne måneden loves spillere flere nye oppdateringer, med blant annet en funksjon som har vært etterspurt siden før spillets lansering – muligheten til å selge gjenstander til hverandre.

Akkurat hvordan det skal fungere er foreløpig uvisst, så det gjenstår fortsatt mange spørsmål, som hvorvidt man får sette sine egne priser og om man kan selge ting direkte eller om transaksjoner skjer via en slags salgsautomat?

Alt dette vil forhåpentlig bli besvart når utvikleren slipper grundige detaljer for oppdateringene i løpet av de neste ukene. Da får vi også vite mer om andre kommende funksjoner, som flere oppdrag, ukentlige utfordringer, en ny spiller-mot-spiller-modus og enda mer.

Halvhjertet eksperiment

Med Fallout 76 tok Bethesda sjansen på å prøve noe nytt med den populære rollespillserien. Spillet er utelukkende nettbasert, og all interaksjon er stort sett bare med andre spillere fremfor datastyrte figurer.

Vår anmelder var ikke så begeistret for eksperimentet, og han følte at utviklerne ikke helt visste hva de ønsket å få ut av Fallout 76.

– Det er ingenting som driver meg mot å spille mer, annet enn å enten bruke tid med andre i spillet, eller å se litt mer av verdenen. Det er ingen klare mål her, og overlevelseselementene er ikke utfordrende nok til at dette er en utfordring i seg selv. De andre spillerne du matches med er der stort sett for å samarbeide, er min erfaring. Å jakte og skyte andre spillere har også lite insentiver, og du får ingenting for å gjøre det, annet enn at du muligens gjør dagen til en annen spiller litt kjipere, skrev Gøran Solbakken.

Les også: Fallout 76-spillere får tre gratis Fallout-spill i januar »

Siste fra forsiden