Får Hearthstone en samarbeidsmodus?

Skjulte filer i den nyeste oppdateringen kan tyde på det.

Blizzard

Av og til sniker det seg inn skjulte tekststrenger og lydfiler i oppdateringer til spill, og disse kan ofte gi et pekepinn på hva som kommer til å skje i fremtiden.

Denne gangen er det Hearthstone som har havnet under lupén, etter at en gjeng flittige Reddit-brukere fant noen lydfiler i den siste oppdateringen til samlekortspillet.

Sammen!

Filene tyder på at Blizzard har jobbet med en samarbeidsdel til spillet, i en eller annen form, og gir følgende informasjon:

Added VO_HRW_TEST_00.AUDIOFILE: "test"

Added VO_HRW_TEST_01: "Well done! You've defeated the boss together.\n\nBoth players win!"

Added VO_HRW_TEST_01.AUDIOFILE: "test"

Added VO_HRW_TEST_02: "Defeat Gearmaster Mechazod together to win!"

Et kort fra den nye utvidelsen som kommer snart.

Akkurat hva sporene etter disse filene betyr kan vi bare spå for øyeblikket, men at det er snakk om en flerspillermodus der to spillere jobber sammen mot å ta ned en fiende virker klart. Antageligvis er modusen i testfasen ennå, skal vi dømme etter lydfilenes «test»-stempel.

Om Blizzard velger å implementere en slik modus, tipper vi at det kan være snakk om et oppdrag i en kommende Adventure-utvidelse, og at to spillere da på et tidspunkt må kjempe sammen for å slå en sjef. Det er også mulig at det er noe som kan dukke opp i Tavern Brawl – den relativt nye modusen som endrer regelsett og spillestil fra uke til uke.

Ny utvidelse kommer snart

Neste Hearthstone-utvidelse, The Grand Tournament, er for øvrig like rundt hjørnet. Der får man 132 nye kort å samle på, samt noen nye regler man bør holde styr på for å få overtaket.

Om få uker begynner for øvrig Telenorligaen her på Gamer.no der landets ypperste Hearthstone-spillere skal kjempe mot hverandre gjennom høsten.

Les også
Anmeldelse: Hearthstone: Curse of Naxxramas

World of Warcraft har ikke holdt seg like godt.
Nettrollespillet har ikke hatt så få abonnenter som dette på 10 år »

Siste fra forsiden