Demo: James Cameron's Avatar

Fargerik science fiction

Nå kan du teste det offisielle spillet til storfilmen Avatar.

James Cameron's Avatar foregår på Pandora, en fremmed planet hvor menneskelige kolonister møtes av et utrolig dyre- og planteliv og en intelligent, alveaktig lokalbefolkning.

Det blir et fargerikt spill.

Uheldigvis er ikke forholdene mellom menneskene og lokalbefolkningen særlig gode. Menneskene gjør som de alltid har gjort; de tar seg til rette og starter å utvinne verdifulle ressurster fra planeten, uten å høre om det er greit med de som bor der først.

Dermed er det duket for konflikt. Avatar er et tredjepersons actionspill hvor du kan spille både som menneske og som en av planetens innfødte. Spiller du som menneske er det mye skyting og action, mens de lokale Na'vi får et litt mer plattformpreget gameplay.

Spillet bruker den heftige Dunia-motoren vi husker fra Far Cry 2, noe som sikrer detaljert grafikk med massevis av spesialeffekter (som seg hør og bør når filmen spillet er basert på har et budsjett i toppklassen).

Nå har det dukket opp en spillbar demo av Avatar. Den engelskspråklige demoen skal, takket være et genialt markedsføringstrekk, være eksklusivt tilgjengelig på det tyske nettstedet til Coca Cola Zero. Men du finner den heldigvis også hos Worthplaying og FileFront. Installasjonsfilen er på 1,5 GB.

Spillet kommer til det meste av plattformer i desember.

Siste fra forsiden