Farming Simulator 17 ser himla koselig ut i denne nye traileren

Spillserien får tog og griseoppdrett i høst.

Skulle du ha et savn etter å trøske, høste og pløye virtuelle bondegårder kan du se frem til Farming Simulator 17 som slippes 25. oktober til Windows, PlayStation 4 og Xbox One. En liten demonstrasjon av det du har i vente kan du se i den koselige traileren i toppen av artikkelen.

Nytt i årets avling er tog som skal transportere innhøstet treverk, korn eller andre varer. Man kan selv hoppe bak spakene på disse togene, forteller Giants Softwares Martin Rabl på PlayStation Blog.

I tillegg får dyrelivet et nytt tilskudd. Griser lempes inn i spillet, noe som gjør at spillere kan avle opp de firbeinte bacon-dyrene sammen med kyr, sauer og høns. Andre nyheter er muligheten til å dyrke frem nytt planteliv, blant annet solsikker.

Gøy på landet

Farming Simulator 17.
Focus Home Interactive

Farming Simulator 17 er akkurat det det utgir seg for å være: et spill der du prøver deg som bonde. Jordbruksarbeid, tømmerhandel og dyreoppdrett er stikkord her, sammen alt det bakomliggende som følger med disse praksisene. Tungmaskineri som traktorer og skurtreskere er blant arsenalet.

Vi fikk dessverre ikke sett på fjorårets utgave, men vi hadde mye fint å si om Farming Simuator 15.

– Farming Simulator 15 er neppe for alle, men det trenger heller ikke være så smalt som man kanskje skulle tro. Under overflaten finner man et velfungerende sandkassespill hvor du i ro og mak kan leke med drøssevis av store maskiner og bygge deg opp som storbonde. Det er tilfredsstillende å se gården vokse, investere i nye maskiner og å lære seg å bruke dem, skrev anmelder Krisitan Aasgaard om spillet den gang.

Er du på jakt etter flere lignende spill? Da vil du kanskje ha glede av Euro Truck Simulator 2 og Spintires.

Siste fra forsiden