Du kan prøve For Honor neste måned

Ubisoft vil avholde en lukket alfatest for action-spillet.

Under årets Gamescom-messe, som denne uken pågår i Köln, dukket Ubisoft opp for å blant annet avsløre nye detaljer om action-spillet For Honor. Blant nyhetene vi fikk servert var annonseringen av en lukket alfatest av spillet, som skal avholdes fra 15. til 18. september.

Alfaen blir tilgjengelig på PlayStation 4, Xbox One og PC, men ikke alle er garantert en plass i denne runden med testing. For å få sjansen til å bli med må du registrere deg på For Honors nettsider, der du velger hvilken plattform du helst vil spille på. Ubisoft vil deretter kontakte de utvalgte spillerne på e-post når testperioden nærmer seg.

Nye detaljer

Slik ser de ulike For Honor-figurene ut.
Ubisoft

Ved siden av alfaen avslørte Ubisoft også de ulike figurene man kan spille som i For Honor. Hver av de tre fraksjonene – viking, samurai og ridder – får fire forskjellige klasser, som spillere kan velge mellom:

  • «Vanguard»-klassen byr på en god balanse mellom angrep og forsvar.
  • «Assassins» er raske, dødelige og svært effektive i dueller.
  • «Heavies» tåler mest juling og slår hardt, men er langsommere enn de andre klassene.
  • «Hybrids» blander elementer fra de andre klassene og passer best for spillere som vil utvikle sine egne taktikker.

Hver av de totalt 12 figurene har sine unike egenskaper, våpen, rustninger og kampstil. Spillere får også muligheten til å tilpasse dem ytterligere, både med kosmetiske gjenstander og gjennom spillets progresjonssystem.

I både enspiller- og flerspillerdelen kan spillere tjene opp erfaringspoeng, som brukes til å låse opp nye egenskaper og nytt utstyr til figurene. På slagmarken kan man også finne deler av rustninger og våpen, som lar deg oppgradere eksisterende utstyr.

I tillegg til enspillerkampanjen byr For Honor på fem forskjellige flerspillermoduser, der spillere kan teste ferdighetene sine mot hverandre:

Samtlige moduser kan spilles i såkalt «split-screen» – lokal flerspiller på samme skjerm – med andre spillere eller datastyrte motstandere. Dette er imidlertid kun tilgjengelig for konsollversjonene av For Honor.

Spillet skal etter planen lanseres 14. februar 2017.

Vi fikk prøve For Honor tidligere i år.
Les vår sniktitt på spillet her »

Siste fra forsiden