Ingen overlever i denne Dishonored 2-traileren

Se hvordan du kan spille som monster og rive fiender i filler.

Etter at Bethesda kunngjorde lanseringsdatoen til Dishonored-oppfølgeren har vi hittil bare blitt servert én fullverdig trailer. I forbindelse med Gamescom-messen har Bethesda imidlertid nå sluppet en ny trailer som viser oss en del mer fra Dishonored 2.

Den nye videoen, som du kan se øverst i artikkelen, viser oss blant annet en del av de nye manøvrene og måtene man kan nedlegge fiendene på i spillet.

Blodig monster-funksjon

Som vi allerede vet hva den forrige traileren byr Dishonored 2 på muligheten til å forvandle seg til et slags monster. I den nye videoen ser man hvordan man blant annet kan rive lemmene av fiendene mens man spiller som monsteret.

Dishonored 2.
Bethesda Softworks

Det nye snikespillet blir med andre ord temmelig blodig. Som monster er man tilsynelatende også vanskeligere å oppdage, og funksjonen ser ellers ut til å gi deg nye måter å bevege deg på.

Fra tidligere vet vi at Dishonored 2 vil plukke opp historien 15 år etter hendelsene i forgjengeren, og vi får valget mellom å spille som enten Corvo eller Emily. Ifølge utvikler Arkane Studios skal de to hovedfigurene ha ulike evner og våpen, noe som åpner for flere måter å spille på.

Handlingsforløpet i spillet vil endre seg basert på hvilken figur man velger å spille som, og som i forgjengeren vil valgene du tar påvirke historien underveis. Også denne gangen kan du velge mellom å snike deg forbi vakter, ta livet av alle du møter eller gjøre litt av begge deler.

Dishonored 2 kommer til PlayStation 4, Xbox One og Windows 11. november.

Et annet spill som trolig blir blodig er Resident Evil 7: I den nye traileren av spillet får vi se mer av hva som møter deg i spillet »

Siste fra forsiden